Herculesplein Utrecht

In 2020 heeft het centrale entreegebied van deze locatie een metamorfose ondergaan. Tijdens de implementatie van ons concept zijn functionaliteiten als vergaderzalen, flexwerkplekken en de koffiebar annex receptie toegevoegd aan het centrale entreegebied.

Lees verder...

StationsPostOffices, Den Haag

StationsPostOffices vormt het hart van de recente transformatie van het circa 25.000m2 grote Stationspostgebouw aan de Waldorpstraat 5 te Den Haag. StationsPostOffices deelt het pand met PostNL wat recent haar hoofdkantoor verhuisde naar het Stationspostgebouw.

Lees verder...

Orion Campus, Hoofddorp

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is medio 2021 volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifuctonele kantoorlocatie. Daarbij is ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte. Orion Campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre, een bar, gym, coffeebar en restaurant Catch met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een bussiness center.

Lees verder...

Handelsplein, Amstelveen

Op steenworp afstand van het Stadshart staat het representatieve kantoorgebouw “Handelsplein”. Dit gebouw is als één van de laatste onderdelen van de omvangrijke “Stadshart ontwikkeling” gerealiseerd en heeft een moderne, hoogwaardige uitstraling. De entree van het pand bevind zich pal naast tramhalte “stadshart’. Daarmee is het pand slechts een paar minuten reizen verwijderd van de belangrijkste delen van Amsterdam.

Lees verder...