Den Bosch, coming soon!

Coming soon! Binnenkort openen wij op een prachtige plek onze tweede vestiging in ’s Hertogenbosch. Binnenkort meer nieuws op onze site of LinkedIn!

Lees verder...

Rotterdam, coming soon

Coming soon! Binnenkort openen wij op een prachtige centrale plek onze eerste vestiging in de Maasstad. Benieuwd? Houd onze site of LinkedIn in de gaten!

Lees verder...

Het Kabinet Den Bosch

Het Kabinet Den Bosch November 2022 is een volledig vernieuwde community area geopend in kantoorgebouw Het Kabinet. Het Kabinet ligt in de wijk Paleiskwartier direct aan het spoor op loopafstand van het centraal station van de Den Bosch. Het centrale entreegebied van Het Kabinet, de community area, kenmerkt zich door een hoogwaardige interieurarchitectuur en de…

Lees verder...

The Flow, Houthavens Amsterdam

The Flow in Amsterdam Houthavens UBS Asset Management heeft gekozen om de community area van haar markante kantoorgebouw The Flow, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, onder management van Office Improvers te brengen. Dit unieke gebouw werd tijdens de Real Estate Future Proof Awards al eens bekroond tot het slimste gebouw van 2020.   Community Area…

Lees verder...

Tetrade, Breda

In opdracht van Hinke Fongers Beheer B.V. is een volledig vernieuwde community area geopend in gebouw Tetrade I. Dit kantoorgebouw is gevestigd in Breda en maakt deel uit van de ‘Tetrade’-gebouwen, de vier meest prestigieuze kantoorgebouwen van Breda. Tetrade onderscheidt zich doormiddel van hoogwaardige architectuur en de toepassing van eersteklas materialen en een uitstekende afwerking.

Lees verder...

Handelsplein, Amstelveen

Op steenworp afstand van het Stadshart staat het representatieve kantoorgebouw “Handelsplein”. Dit gebouw is als één van de laatste onderdelen van de omvangrijke “Stadshart ontwikkeling” gerealiseerd en heeft een moderne, hoogwaardige uitstraling. De entree van het pand bevind zich pal naast tramhalte “stadshart’. Daarmee is het pand slechts een paar minuten reizen verwijderd van de belangrijkste delen van Amsterdam.

Lees verder...

Orion Campus, Hoofddorp

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is medio 2021 volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifuctonele kantoorlocatie. Daarbij is ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte. Orion Campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre, een bar, gym, coffeebar en restaurant met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een bussiness center.

Lees verder...

StationsPostOffices, Den Haag

StationsPostOffices vormt het hart van de recente transformatie van het circa 25.000m2 grote Stationspostgebouw aan de Waldorpstraat 5 te Den Haag. StationsPostOffices deelt het pand met PostNL wat recent haar hoofdkantoor verhuisde naar het Stationspostgebouw.

Lees verder...

Herculesplein Utrecht

In 2020 heeft het centrale entreegebied van deze locatie een metamorfose ondergaan. Tijdens de implementatie van ons concept zijn functionaliteiten als vergaderzalen, flexwerkplekken en de koffiebar annex receptie toegevoegd aan het centrale entreegebied.

Lees verder...