StationsPostOffices, Den Haag

StationsPostOffices vormt het hart van de recente transformatie van het circa 25.000m2 grote Stationspostgebouw aan de Waldorpstraat 5 te Den Haag. StationsPostOffices deelt het pand met PostNL wat recent haar hoofdkantoor verhuisde naar het Stationspostgebouw.

Het Stationspostgebouw was vroeger een sorteercentrum van de post. Het pand was oorspronkelijk dan ook bedoeld voor het huisvesten van grote postsorteermachines. Hoge ruimtes en dikke vloeren kenmerken het pand. Dit unieke rijksmonument heeft echter een metamorfose ondergaan: Wie er nu doorheen wandelt, merkt dat het vooral open en licht is. Daglicht valt nu door het glazen dak naar beneden helemaal tot op de begane grond via enorme openingen die in de dikke betonnen vloeren zijn gemaakt.  Op de begane grond van dit unieke rijksmonument is de community area van StationsPostOffices gevestigd. Het kloppend hart van het gebouw. Hier bevinden zich een volwaardig meeting center, een coworking ruimte en flexwerkplekken.

Waldorpstraat 5, 2521 CA Den Haag

Een hippe koffiebar met barista complementeert de community area en maakt een bezoek aan het Stationspostgebouw uitermate comfortabel. Door de ruime opzet van de community area is er een groter gebied ontstaan wat geschikt is voor een diversiteit aan ontmoetingen, formeel en informeel.

StationsPostOffices opent haar deuren niet alleen voor huurders van het kantorencomplex maar tevens voor bezoekers van buitenaf.  Energiek, bruisend in een uniek stukje Den Haag. Gelegen direct naast Station Hollands Spoor; een plek waar jonge stedelijke professionals elkaar opzoeken. De omgeving inspireert en zet aan tot interactie, een plek waar nieuwe ideeën ontstaan. Dit is het DNA van StationsPostOffices.

Met StationsPostOffices creëren de eigenaar van het pand en Office Improvers een omgeving die waarde genereert voor het gehele pand, voor zowel huurders als de verhuurder. Door het aanbieden van gedeelde services op de begane grond kunnen huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze hebben maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Daarnaast bieden de services van StationsPostOffices een ‘overflow’ mogelijkheid voor PostNL.

Op zoek naar een vergaderruimte? Boek dan direct een van de zes stoere vergaderzalen van StationsPostOffices op ons online portal.

Impressie