Handelsplein, Amstelveen

Op steenworp afstand van het Stadshart staat het representatieve kantoorgebouw “Handelsplein”. Dit gebouw is als één van de laatste onderdelen van de omvangrijke “Stadshart ontwikkeling” gerealiseerd en heeft een moderne, hoogwaardige uitstraling. De entree van het pand bevind zich pal naast tramhalte “stadshart’. Daarmee is het pand slechts een paar minuten reizen verwijderd van de belangrijkste delen van Amsterdam.

Vanaf januari 2022 bevinden zich op de begane grond van dit pand een community area met centraal daarin een Lemon & Beans koffiebar annex receptie, alsmede Meeting Center Handelsplein. Meeting Center Handelsplein heeft drie vergaderzalen, die middels het openen van flexibele wanden te combineren zijn, waardoor één congres/ eventlocatie van 120m2 ontstaat.

Op de tweede etage bevindt zich een volwaardig business center met 50 werkplekken verdeeld over 15 volledig gemeubileerde kantoren.

Handelsweg 53, 1181 ZA Amstelveen

In de buurt van het gebouw bevinden zich tal van multinationals, waaronder Nestlé, British American Tobacco, Yakult, Flynth Adviseurs en Accountants en vele anderen. Op loopafstand vindt u meerdere winkel- en eetgelegenheden, alsmede het City Garden Hotel, een theater, evenementenlocatie en het welbekende Cobra Museum.

Op zoek naar een vergaderruimte? Boek dan direct een van de drie stijlvolle vergaderzalen van Handelsplein Meeting Center op ons online portal.

Impressie