Belvédère – Earthly Delights Den Bosch

Onze tweede ‘Bossche’ locatie is gelegen op een prominente zichtlocatie in het zuidelijke deel van het Paleiskwartier, met een uitzicht over de Bossche Broek. Het ligt daarmee op loopafstand van het Centraal Station van Den Bosch. Het markante kantoorgebouw is duidelijk herkenbaar door de “zeecontainers” bovenop het gebouw en is een echte ‘landmark’.

Het kantoor is tot voor kort langjarig single tenant verhuurd geweest en recent volledig geschikt gemaakt voor multi tenant verhuur.

Een belangrijk deel van de verandering van single tenant naar multi tenant is de realisatie van Belvédère – Earthly Delights, een stijlvolle bijna 450m2 grote community area op de dagen grond.

Magistratenlaan 2, 5223 MD ‘s-Hertogenbosch

Dit is de plek waar huurders en bezoekers van het pand elkaar treffen. Hier vind je dan ook een ruime koffiebar annex receptie met ontbijt en lunchfunctie en diverse zitjes in verschillende vormen en maten.

Bijzonder aan onze exploitatie hier is dat één van de huurders een deel van haar vergaderzalen beschikbaar stelt voor andere huurders. Het boeken van de ruimtes met bijbehorende facturatie en verantwoording maakt integraal onderdeel uit van die earthly delights member portal. De one stop shop voor alle beschikbare services in het pand.

Impressie

Foto’s beschikbaar gesteld door Flex Projects, Gorinchem