Westerlaantoren Rotterdam

De Westerlaantoren is een markant gecombineerd kantoor- en woongebouw aan de Westerlaan in Rotterdam. Het gebouw heeft een hoogte van 75 meter en is oorspronkelijk gebouwd als kantoor voor scheepvaartbedrijf Phs. van Ommeren, waartoe het in 1965 werd opgeleverd. Inmiddels is het een multi tenant kantoorgebouw met op de bovenste etages van de toren appartementen in het luxere segment. Gezien de combinatie van ‘wonen’ en ‘werken’ hebben we in deze locatie gekozen voor een samenwerking met Vascobelo als onze partner op het gebied van horeca/ gastenontvangst. Vascobelo heeft ruimte ervaring met het runnen van binnenstedelijke lunchrooms, iets wat goed aansluit bij de setup in de Westerlaantoren.

April 2023 is een volledig vernieuwde community area geopend welke zich kenmerkt door een hoogwaardige interieurarchitectuur en de toepassing van eersteklas materialen. Hier tref je de Vascobelo coffee bar annex receptie, ruimte om te flexwerken, te ontmoeten of te genieten van een lunch of ‘best in town’ barista koffie specialiteiten.

Westerlaan 21-60, 3016 CK Rotterdam

Van ‘receptie’ naar een totaalconcept met een mix van ‘fysieke en digitale services’
Zoals in al onze exploitaties bieden we een weloverwogen mix van services op locatie welke eenvoudig en op ieder door de gebruiker gewenst moment geboekt of besteld kunnen worden in de (Westerlaan) Member Portal, compleet met volledig in de huisstijl van de Westerlaantoren weergegeven apps in de AppStore en de Google Play Store.

Door de uitnodigende opzet van de nieuwe community area en de laagdrempelig toegankelijke bijbehorende services, is de nieuwe setup uitermate geschikt voor zowel de kantoorhuurders en hun medewerkers als de bewoners van de appartementen.

Impressie