Het Kabinet Den Bosch

November 2022 is een volledig vernieuwde community area geopend in kantoorgebouw Het Kabinet. Het Kabinet ligt in de wijk Paleiskwartier direct aan het spoor op loopafstand van het centraal station van de Den Bosch.

Het centrale entreegebied van Het Kabinet, de community area, kenmerkt zich door een hoogwaardige interieurarchitectuur en de toepassing van eersteklas materialen. Hier tref je een Vascobelo coffee bar annex receptie, ruimte om te flexwerken, te ontmoeten of te genieten van een lunch of ‘best in town’ barista koffie specialiteiten.

Van single tenant naar multi tenant
Na vele jaren single tenant verhuurd te zijn geweest aan een bekende uitgever, transformeerde Het Kabinet medio 2022 van een single tenant kantoor naar een multi tenant kantoor. 

Magistratenlaan 138, 5223 MB ’s-Hertogenbosch

De uitgever kon ‘post Covid’ op minder vloeren uit de voeten dmv ‘activity based working’. Met de de transformatie naar een multi tenant kantoor werden gecentraliseerde services als een gecombineerde koffiebar (met ontbijt en lunch functie) annex receptie in een goede community area essentieel. Voor zowel de zittend huurder als nieuwe huurders. De uitgever bespaart in de nieuwe opzet op services als een receptie en catering die voorheen in eigen beheer waren en door het aanbod van gedeelde services op de begane grond kunnen nieuwe huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze afnemen maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Door de ‘neutrale opzet’ van de nieuwe community area  en de bijbehorende services is deze uitermate geschikt voor zowel de zittend huurder als een breed scala aan potentiële nieuwe huurders.

Impressie