Tetrade I, Breda

In opdracht van Hinke Fongers Beheer B.V. is een volledig vernieuwde community area geopend in gebouw Tetrade I. Dit kantoorgebouw is gevestigd in Breda en maakt deel uit van de ‘Tetrade’-gebouwen, de vier meest prestigieuze kantoorgebouwen van Breda. Tetrade onderscheidt zich doormiddel van hoogwaardige architectuur en de toepassing van eersteklas materialen en een uitstekende afwerking.

Tetrade I beschikt over een community area die zich vanaf de imposante centrale entree uitstrekt over een groot gedeelte van de begane grond van het gebouw. Hier tref je een prachtige Lemons & Beans coffee bar annex receptie, ruimte om te flexwerken, te ontmoeten of te vergaderen. Het aantal vergaderzalen is fors uitgebreid om optimaal in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen rondom ‘het nieuwe kantoor houden’.

Stadionweg 2, 4815 NG Breda

Door de ruime opzet van de community area is er een groter gebied ontstaan wat geschikt is voor een diversiteit aan ontmoetingen, formeel en informeel.

Tetrade zet haar deuren open voor de omgeving

Tetrade opent haar deuren niet alleen voor huurders van ‘Tetrade I’ maar ook huurders van de overige Tetrade panden alsmede buitenstaanders zijn van harte welkom.  Met de nieuwe community area creëren Hinke Fongers en Office Improvers een omgeving die waarde genereert voor het gehele complex, voor zowel huurders als de verhuurder. Door het aanbieden van gedeelde services op de begane grond kunnen huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze hebben maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie.

 

Impressie