The Flow in Amsterdam Houthavens

UBS Asset Management heeft gekozen om de community area van haar markante kantoorgebouw The Flow, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, onder management van Office Improvers te brengen. Dit unieke gebouw werd tijdens de Real Estate Future Proof Awards al eens bekroond tot het slimste gebouw van 2020.

 

Community Area

‘The Wolf’ zoals de community area van The Flow is gedoopt, is een multifunctionele locatie op de vijfde en daarmee bovenste etage van het pand. Met prachtige uitzichten op het stoere havengebied en van alle gemakken voorzien. Een ruimte die aanvoelt als een speelse, slimme omgeving, geheel in dienst en ter beschikking van de gebruiker en is daardoor uitermate geschikt om te dienen als verlengstuk van het eigen kantoor voor de huurders van het pand, alsmede hun bezoekers.

Moermanskkade 600, 1013 BC Amsterdam

Geschikt voor flexwerk, informele ontmoetingen, ontbijt en/ of lunch, alsmede voor evenementen die net zo stimulerend zijn als het uitzicht. Gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers is daarbij het hoogste doel. Het gebouw moet verbazen, maar bovenal ontzorgen. De hospitality binnen The Flow komt met de keuze van UBS Asset Management in handen van Office Improvers in collegiale samenwerking met D&B en Appèl.

 

Vergaderen

Pronkstuk qua ‘formele ontmoetingen’, een wezenlijk onderdeel van kantoorhouden anno 2022, is de de “360-degree-boardroom” waarin beelden over de gehele ruimte geprojecteerd kunnen worden voor een ultieme beleving. Deze zaal, in combinatie met de aanwezige andere vergaderruimten, maken het service-aanbod voor de huurders en hun gasten compleet.

Impressie