Orion Campus, Hoofddorp

Deze voormalige kantoor- en pakketsorteerlocatie van PostNL is medio 2021 volledig gerenoveerd tot een hoogwaardige multifuctonele kantoorlocatie. Daarbij is ingezet op een hoge kwaliteit kantoorruimte en klimaatbeheersing, in combinatie met diverse faciliteiten in de algemene ruimte. Orion Campus biedt haar gebruikers een volledig ingericht conference centre, een bar, gym, coffeebar en restaurant met een lounge terras. Daarnaast heeft Orion Campus op de begane grond een bussiness center.

Orion Campus heeft in totaal 11.200 m2 v.v.o. aan kantooroppervlak, verdeeld over drie losse gebouwen (East, West & Central). Het conference center heeft vijf volwaardige vergaderruimtes en een eigen bar en is daarmee uitermate gechikt voor vergaderingen, presentaties of kleine congressen.

Siriusdreef 60, 2132 WT Hoofddorp

Het business center heeft vijftig werkplekken, verdeeld over veertien volledig gemeubileerde kantoren.

In het Central Building van Orion Campus bevindt zich restaurant ‘Catch’: een volwaardig restaurant en koffiebar met ontbijt en lunchfunctie en een fantastisch lounge terras. Door het integrale ontwerp van het gehele entreegebied ontstaat er een plek die geschikt is voor een diversiteit aan formele en informele ontmoetingen.

Orion Campus opent haar deuren niet alleen voor huurders van het kantorencomplex, maar tevens voor bezoekers van buitenaf.

Het complex is volledig verduurzaamd en beschikt – mede dankzij de aangebrachte zonnepanelen op het dak – over een energielabel A. Orion Campus heeft daarnaast een uitstekende ICT faciliteit die door WiredScore is beoordeeld met een Silver Certificaat. Daarmee is het prominente Hoofddorpse kantorencomplex ‘klaar voor de toekomst’.

Het ontwerp is van de hand van architectenbureau Graziosi Progetti. In het ontwerp is gekozen om Orion Campus geheel in Art Deco stijl vorm te geven. Een stijl die zich laat uittekenen in geometrische prints en vormen, strakke lijnen en rijke materialen in een uitgebreid kleurenpallet. Vloeren en wanden zijn volledig bedekt met marmer, verlichte plafonds met een fraai lijnenspel en een luxe inrichting met meubilair in rijke stoffen.

Impressie