Maar hoe zorg je ervoor dat je deze winst daadwerkelijk realiseert?

Vaak kiezen grote beleggers voor de veilige route: panden met zekerheid die echter geen top rendement bieden. Ze zijn vrij zeker van een bepaald minimaal rendement. Maar daar blijft het dan ook bij.

Ik weet uit ervaring dat er meer te halen valt uit kantoorbeleggingen. Door juist een andere keuze te maken. Neem het aankopen van panden met een hoger risico, zoals een pand op een goede locatie dat kampt met leegstand. Dit is een kans om extra waarde te creëren.

Door deze leegstand op een efficiënte en financieel voordelige manier aan te pakken, ontgrendel je potentieel dat anderen over het hoofd zien. Een groter rendement!

Meer rendement behalen betekent soms dat je moet durven afwijken van de geijkte paden.  Juist leegstand kopen kan de strategische zet zijn die leidt tot aanzienlijke winsten.

Durf anders te denken, durf te investeren waar anderen terughoudend zijn.

Benieuwd hoe je dit in de praktijk brengt? Stuur me een bericht met ‘info’.

Recentelijk heeft een van onze founders, Remco Boelens een podcast mogen opnemen over de ontwikkelingen in het (kantoren) vastgoed.

Een kleine inkijk:

  • Er zijn grote verschuivingen in behoeften aan de gebruikerskant. Wat betekent dit voor jou als pandeigenaar?
  • We hebben het gehad over het waarom van multi tenant kantoorpanden in plaats van single tenant.
  • Als pandeigenaar wil je dat huurders lang blijven. Ook bij kortere looptijden van contracten. Maar hoe realiseer je dat?

En meer…

In gesprek met een oud-collega van NSI: Edo Kievit.