Als volwaardig business center binnen Orion Campus heeft Orion Campus Serviced Offices medio maart haar deuren geopend. Inmiddels is het enkele weken later en is nagenoeg 60% van dit business center verhuurd.

Als gebruiker van onze serviced offices houd je niet alleen kantoor op een topplek in Hoofddorp, je bent ook onderdeel van het grotere Orion Campus. Vele hoogwaardige services zijn daarmee ook toegankelijk. Te denken valt aan de Orion Campus Gym, het meeting center (vijf vergaderruimtes) en bar & restaurant Catch.

Er zijn nog enkele kantoren beschikbaar!

Lees hieronder de grote voordelen van deze unieke lokatie.

Maximale flexibilieit voor huurders

Met Orion Campus beoogt Nexus een omgeving te creëren voor haar huurders die is ingericht om maximaal mee te kunnen bewegen in de veranderende vraag naar het gebruik van kantoorruimte. Door het aanbieden van gedeelde services kunnen huurders hun eigen kantoorruimte efficiënter inrichten en de ruimte die ze hebben maximaal benutten, in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie. Het business center biedt huurder daarnaast de mogelijkheid om tijdelijke extra ruimtebehoefte binnen het gebouw op te kunnen vangen.

Klaar voor de toekomst

Het complex is volledig verduurzaamd en beschikt – mede dankzij de aangebrachtte zonnepanelen op het dak – over een energielabel A. Orion Campus heeft daarnaast een uitstekende ICT faciliteit die door WiredScore is beoordeeld met een Silver Certificaat. Daarmee maakt Nexus haar prominente Hoofddorpse kantorencomplex ‘klaar voor de toekomst’.

art deco

Het ontwerp is van de hand van architectenbureau Graziosi Progetti. In het ontwerp is gekozen om Orion Campus geheel in art deco stijl vorm te geven. Een stijl die zich laat uittekenen in geometrische prints en vormen, strakke lijnen en rijke materialen in een uitgebreid kleurenpallet. Vloeren en wanden zijn volledig bedekt met marmer, verlichte plafonds met een fraai lijnenspel en een luxe inrichting met meubilair in rijke stoffen.

Nexus selecteerde Office Improvers als partner voor het operationeel, commercieel en financieel management van horeca, receptie, het conference center én het business center. Office Improvers is gespecialiseerd in het creëren van waarde door de inzet van services; kwalitatief voor huurders en gebruikers,  kwantitatief (in rendement) voor de eigenaren van kantoorpanden.

Pieter Romme, Founder & Partner bij Nexus, legt uit: “Na Covid 19 is iedereen op zoek naar ‘het nieuwe kantoor’. Onze visie is dat hoe daar invulling aan gegeven wordt, sterk zal verschillen en afhangt van de aard en cultuur van iedere organisatie. Sommige bedrijven zullen volledig teruggaan naar kantoor, andere willen zoveel mogelijk thuiswerken. Wij denken dat de meeste bedrijven waarschijnlijk zullen kiezen voor een hybride variant.

Door medewerkers de ruimte te bieden om hun werktijd zelf in te richten tussen kantoor en thuis, bied je medewerkers meer regie over hun work-life balance en blijf je aantrekkelijk voor jonge ambitieuse mensen. Dit heeft uiteraard grote invloed op hoe intensief het kantoor wordt gebruikt: piekmomenten op bepaalde dagen van de week en meer behoefte aan ruimten om samen in projecten te werken of te overleggen. Uiteraard is een perfecte internetverbinding daarbij een must. Met Orion Campus spelen we precies in op die behoefte”.