In opdracht van Hinke Fongers Beheer B.V. werd deze maand een volledig vernieuwde community area geopend in gebouw Tetrade 1. Dit kantoorgebouw is gevestigd in Breda en maakt deel uit van de ‘Tetrade’-gebouwen, de vier meest prestigieuze kantoorgebouwen van Breda. Tetrade onderscheidt zich doormiddel van hoogwaardige architectuur en de toepassing van eersteklas materialen en een uitstekende afwerking. Tetrade 1 beschikt sinds deze maand over een nieuwe community area die zich vanaf de imposante centrale entree uitstrekt over een groot gedeelte van de begane grond van het gebouw. Hier tref je een prachtige Lemons & Beans coffee bar annex receptie, ruimte om te flexwerken, te ontmoeten of te vergaderen. Het aantal vergaderzalen is fors uitgebreid om optimaal in te kunnen spelen op de laatste ontwikkelingen rondom ‘het nieuwe kantoor houden’. Door de ruime opzet van de community area is er een groter gebied ontstaan wat geschikt is voor een diversiteit aan ontmoetingen, formeel en informeel. Het ontwerp is gemaakt door architectenbureau Normaalkracht.

Tetrade zet haar deuren open voor de omgeving

Tetrade opent haar deuren niet alleen voor huurders van ‘Tetrade 1’ maar ook huurders van de overige Tetrade panden alsmede buitenstaanders zijn van harte welkom.  Met de nieuwe community area creëren Hinke Fongers en Office Improvers een omgeving die waarde genereert voor het gehele complex, voor zowel huurders als de verhuurder. Door het aanbieden van gedeelde services op de begane grond kunnen huurders op hun eigen verdiepingsvloer efficiënter huren en de ruimte die ze hebben maximaal benutten ten behoeve van werkplekken in plaats van ruimtes in te richten als lunchruimte, vergaderzaal of receptie.

Eerste Brabantse locatie voor Office Improvers

Hinke Fongers selecteerde Office Improvers voor het ontwerp en de dagelijkse exploitatie van de community area inclusief het management van vergaderzalen en flexwerkplekken. Voor Office Improvers is Tetrade haar eerste locatie in Brabant.

Over Hinke Fongers

Hinke Fongers Beheer B.V. is een eindbelegger in kantoren, winkels en woningen. Een familiebedrijf dat klanttevredenheid en een persoonlijke relatie met haar huurders hoog in het vaandel heeft staan. Aan- en verkoop, verhuur en technisch beheer worden door een klein team vanuit Baarle-Nassau verzorgd.

De portefeuille bestaat uit kantoren in de directe omgeving van incitystations, supermarkten, convenience winkelcentra en appartementengebouwen. Voorbeelden van vastgoedbezit uit de portefeuille van Hinke Fongers zijn StadaStores in Breda (met de eerste Jumbo FoodMarkt van Nederland), de kantoorgebouwen Belvédère en Het Kabinet in ‘s-Hertogenbosch, het CBS hoofdkantoor in Heerlen en Tetrade kantorenpark in Breda. Eersteklas vastgoed met een hoge bezettingsgraad en weinig verloop.

Over Office Improvers

Office Improvers ontwerpt, bouwt en exploiteert kantooromgevingen die het rendement van de assets waarin ze gevestigd zijn maximaliseren. Een mix van state of the art functioneel design, slimme techniek en bovenal ongeëvenaarde hospitality en services geven assets het rendement dat ze verdienen.