John Milhado

MailLinkedin

John Milhado is één van de meest ervaren personen op het gebied van flexibel werken. Ruim 30 jaar ervaring als eigenaar, operator en dienstverlener bij diverse Business Center activiteiten.

Midden jaren 80 begon John bij Euro Center (nu Euro Business Center) in Amsterdam, het eerste Business Center in Nederland.

Dit Center op de Keizersgracht hielp hij groeien naar 5 panden en opende vestigingen in Utrecht, Maastricht (MECC) en Hilversum.

Daarna vertegenwoordigde John het Amerikaanse Alliance Business Centers Network dat hij in Europa liet groeien van 10 naar 200 locaties.

Recentelijk was John als mede-eigenaar betrokken bij Color Business Centers. Deze groep breidde in een paar jaar uit van 8 naar 18 centers. Color Business Centers werd in 2015 verkocht aan Regus.

Sinds die tijd helpt John jonge snel groeiende bedrijven.

Gezien zijn vele internationale contacten en het regelmatig bezoeken van diverse congressen van flexibele aanbieders, is hij uitermate goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en is ervan overtuigd met Office Improvers een niche gevonden te hebben waar veel behoefte aan is.