Remco Boelens

MailLinkedin

Na zijn opleiding aan de Hoge Hotelschool te Maastricht, aangevuld met de postacademische opleiding Strategisch Accountmanagement aan het Instituut voor Sales en Accountmanagement, Erasmus Universiteit te Rotterdam, heeft Remco diverse commerciële en operationeel leidinggevende functies binnen de Koninklijke Nederlandse Jaarbeurs bekleed.

In 2010 werd hij Directeur van Taat & de Regt, een 100% dochteronderneming van de Jaarbeurs, in 2012 aangevuld met de functie van Algemeen Directeur van Verhaaf Party catering, een tweede toonaangevende Nederlandse cateraar in het hogere segment. Tijdens zijn rol bij zowel Taat & de Regt als Verhaaf is zijn liefde voor commercieel vastgoed ontstaan; beide bedrijven exploiteerden een diversiteit aan (monumentaal) vastgoed in Den Haag en Amsterdam en hadden partnerships met culturele instellingen als het Rijksmuseum, De Ridderzaal, Het van Gogh museum, het Vredespaleis en diverse industrieel monumentale panden op het voormalig Hembrug terrein, net ten noorden van Amsterdam.

In 2015 maakte Remco de overstap naar Regus (IWG). Als Area director was hij verantwoordelijk voor een kwart van de Nederlandse business centers alsmede voor de integratie van Color Business centers in het Regus netwerk. In die tijd leerde hij zijn huidige business partner John Milhado kennen. Eind 2016 haalde het beursgenoteerde vastgoedfonds NSI Remco binnen als directeur voor HNK (Het Nieuwe Kantoor) om de omslag van een defensieve naar een offensieve strategie te maken in combinatie met stevige groei van het HNK netwerk. Maart 2019 laat Remco HNK achter als grootste flexoffice operator van Nederland om zich volledig te gaan richten op het in de markt zetten van Office Improvers.’