Na een voorselectie door Cushman & Wakefield, heeft UBS Asset Management gekozen om de community area van haar markante kantoorgebouw The Flow, gelegen in de Amsterdamse Houthavens, onder management van Office Improvers te brengen. Dit unieke gebouw werd tijdens de Real Estate Future Proof Awards al eens bekroond tot het slimste gebouw van 2020.

 

Community Area

‘The Wolf’ zoals de community area van The Flow is gedoopt, is een multifunctionele locatie op de vijfde en daarmee bovenste etage van het pand. Met prachtige uitzichten op het stoere havengebied en van alle gemakken voorzien. Een ruimte die aanvoelt als een speelse, slimme omgeving, geheel in dienst en ter beschikking van de gebruiker. The Wolf is daardoor uitermate geschikt om te dienen als verlengstuk van het eigen kantoor voor de huurders van het pand, alsmede hun bezoekers. Geschikt voor flexwerk, informele ontmoetingen, ontbijt en/ of lunch, alsmede voor evenementen die net zo stimulerend zijn als het uitzicht. Gebruiksvriendelijkheid voor bezoekers is daarbij het hoogste doel. Het gebouw moet verbazen, maar bovenal ontzorgen. De hospitality binnen The Flow komt met de keuze van UBS Asset Management in handen van Office Improvers in collegiale samenwerking met D&B en Appèl.

Vergaderen

Pronkstuk qua ‘formele ontmoetingen’, een wezenlijk onderdeel van kantoorhouden anno 2022, is de de “360-degree-boardroom” waarin beelden over de gehele ruimte geprojecteerd kunnen worden voor een ultieme beleving. Deze zaal, in combinatie met de aanwezige andere vergaderruimten, maken het service-aanbod voor de huurders en hun gasten compleet.

Future proof

De kantorenmarkt is sterk in ontwikkeling. Dit is versneld door Covid. De rol van ‘het kantoor’ post-Covid is veel meer die van een ontmoetingsplaats dan voorheen; je komt er om anderen te ontmoeten, formeel en informeel. The Flow speelt hier maximaal op in middels een inpandige welness, fitness, host(ess), 360-degree boardroom, LED-wall en multi-functionele community area en heeft daardoor een voorsprong op veel andere hoogwaardige kantoorpanden in de directe omgeving.

 

Over Office Improvers

Office Improvers ontwerpt, bouwt en exploiteert kantooromgevingen die het rendement van de assets waarin ze gevestigd zijn maximaliseren. Een mix van state of the art functioneel design, slimme techniek en bovenal ongeëvenaarde hospitality en services geven assets het rendement dat ze verdienen, zie ook www.officeimprovers.nl